duminică, 12 ianuarie 2014

Luna Ianuarie 2014 — Originalitate şi Creativitate

Pentru început (de an şi de articol, primul pe acest an) reamintesc câteva dintre caracteristicele generale ale acestui an, a anului 2014. Sunt câteva completări la articolul publicat anterior „Anul 2014 privit din punct de vedere numerologic”.
În 2014 devenim ceva mai atenţi la noi înşine şi la cei din jurul nostru, la nevoile şi, cred că cel mai important lucru este căpătarea a ceva mai mult optimism şi încredere în tot ceea ce ne oferă viaţa.
Idee-05Dacă ar fi să reformulez această idee, se poate spune că ne concentrăm mai mult pe găsirea soluţiilor pentru problemele care se ivesc (indiferent care ar fi ele sau de ce natură) în loc să ne concentrăm pe problemă sau pe probleme. Pentru a putea realiza în mod concret acest lucru este absolut necesară integrarea în comportamentul zilnic a unei atitudini tolerante, răbdătoare şi plină de bunăvoinţă.
Este foarte probabil ca în acest an să avem parte de multe surprize, iar natura acestor mici dificultăţi apărute să îşi găsească rezolvarea şi soluţionarea doar prin capacitatea fiecărui individ de a se retrage în sine, pentru a putea reflecta şi analiza.
Marea majoritate a dificultăţilor apărute în acest an, sunt de natură Idee-03financiară, căci una dintre caracteristicile acestui an, este punerea muncii înainte de calcularea profitului. Prin urmare, cei care au avut tendinţa de a se bucura de anumite avantaje în anii anteriori fără a face niciun fel de efort, în acest an, se pare că vor fi nevoiţi (într-un fel sau altul) să depună ceva mai mult efort decât în anii anteriori.
CUM se poate ieşi din încurcăturile (ceva mai) vechi şi/sau noile apărute? Ne spun tot cifrele (vibraţiile) care alcătuiesc acest număr, în special ultimele două: 1 şi 4. Ca sumă totală dau 5, deci Universul ne dă şi soluţia, modalitatea prin care reuşim să ne atingem toate obiectivele şi planurile pe care ni le propunem spre realizare în acest an.
Vibraţia 5 se caracterizează prin mobilitate (atât mentală cât şi fizică), prin capacitatea de integrare şi de adaptare la situaţiile nou apărute şi/sau schimbările ivite, prin acceptarea şi respectarea gradului de libertate a opiniilor şi deciziilor celor din jur. În decursul acestui an sunt testate (şi luate în considerare) în primul rând relaţiile de prietenie (parteneriate) stabilite în anii anteriori şi este recomandat să se evite în caz de apariţie a unor eventuale contradicţii sau divergenţe risipa de cuvinte, a susţinerii punctului personal de vedere cu orice preţ.
În general, anul 2014 este un an favorabil, bun pentru vibraţiile de destin 4, 5 şi 6; un an obişnuit pentru vibraţia de destin 3 şi un an ceva mai dificil pentru vibraţiile de destin 1, 2 şi 9.
Şi acum, să trecem la prima lună din acest an, luna Ianuarie a anului 2014. Toate cele trei vibraţii implicate (1 lună, 7 an şi 8 total) sunt vibraţii mentale, deci se poate spune că modul nostru de a gândi (şi al fiecărei persoane în parte) se schimbă. Aceste vibraţii dau mult curaj în planuri, obiective, clarifică şi discern lucrurile importante de cele mai puţin semnificative, modul general de comunicare este mult mai redus iar intelectul preferă să se consume mai mult, împlicându-se într-un proces de asimilare de noi informaţii, decât să se risipească în discuţii de genul „mult zgomot pentru nimic”.
Aparent, o astfel de atitudine pare a fi una individualistă dar, doar adoptând o astfel de atitudine de evitare a risipei de energie personală, se poate asigura independenţa minţii. Acest lucru duce la găsirea şi aflarea unor noi idei care, până la urmă, se dovedesc a fi pline de creativitate şi originale în marea lor majoritate.
Dacă mentalul este cel care domină în această lună (un mod de gândire tipic vibraţiei 8, reprezentată prin planeta Saturn în astrologie) se poate spune că ceea ce ţine de capitolul „sentimente” şi/sau „emoţii” este într-un fel dat la o parte.
Totuşi, mare atenţie la acest balans dintre „raţiune” şi tot ceea ce ţine de „inimă”. Este absolut necesar să se păstreze un echilibru dintre „raţiune” şi „sentimente”, căci tendinţa majoritară este de a analiza şi de a judeca totul prin şi cu ajutorul minţii raţionale, lucru care poate duce la unele pierderi conştientizate ceva mai târziu sau prin apariţia unor situaţii dezordonate în propria noastră viaţă. Comparativ, ar fi ca şi cum am dori şi am voi să obţinem cu orice preţ ceva care ne interesează dar, de plătit să plătească altcineva acest preţ…
Din punct de vedere al comportamentului social, al personalităţii, în această lună poate apărea tendinţa de a deveni ceva mai curajoşi în ceea ce întreprindem şi, este la fel de posibil să apară şi o anumită atitudine ceva mai dură sau „rece” în special în comunicare.
Din punct de vedere sentimental, în această lună se pare că multe dintre aceste manifestări caracteristice sunt lăsate pe un plan secund.
Din punct de vedere profesional, al energiei primite în această lună şi favorabilă acestei direcţii, se pare că, cu toţii avem ceva mai multă decât de obicei. Deci planul profesional este unul în care se excelează în această lună.
Din punct de vedere al sănătăţii fizice, s-ar putea să apară riscul unor mici accidente, mai ales în domeniile în care se cere şi implicarea muncii fizice. De ce se pot petrece astfel de accidente în această lună? Pentru că luna Ianuarie este o lună în care îndemânarea şi priceperea se află pe prim-plan, iar dacă (ne) lipseşte şi practica, atunci se pot petrece şi mici incidente. Deci mare atenţie când vă apucaţi să faceţi ceva cu totul nou pentru dumneavoastră.
UN AN NOU PLIN DE ÎMPLINIRI, DE SĂNĂTATE ŞI DE SUCCESE!
Cu drag,
numerologul de serviciu
Note la acest articol:
1. Cei mai afectaţi în acest an de influenţele aceastei vibraţii (7) sunt persoanele care se află la trecerea pragului dintre tinereţe şi maturitate, respectiv între vârstele de 32 şi 42 de ani.
2. Pentru anii şi lunile personale se realizează analize individuale. Cuvintele scrise în acest articol reflectă doar tendinţele generale, majoritare, ale acestei perioade.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu