miercuri, 29 ianuarie 2014

Meditatie gratuita LUNA NOUA in Varsator 30 IANUARIE ORA 20

Va invit maine sa meditam sincron la ora 20 timp de 15-30 minute. In aceste minute vom citi aceste afirmatii: " Ma conectez cu energia Lunii Noi care trece prin constelatia Varsatorului.  Chem toate entitatile benefice care vor si pot veni pentru a ma ajuta sa ma conectez cu acest moment sublim. Ma conectez cu energia Noului. Transformare energiile vechi care nu mai ajuta sa evoluez in energii noi care ma ajuta sa ma conectez cu Fiinta mea Interioara. Multumesc tututor entitatilor care au venit la aceasta meditatie si multumesc tuturor energiilor care circula atat in interiorul meu cat si exteriorul meu."
Dupa citirea acestor afirmatii, vom pastra linistea in camera in care ne aflam pentru a simti energiile. Este important sa faceti aceasta meditatie fiindca ne conecteaza inclusiv cu era in care ne aflam, Era Varsatorului.


Pentru a intelege mai multe despre acest moment va invit sa cititi urmatorul articol:

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vrem sa schimbam sau la ceea ce vrem sa aducem nou in viata voastra.

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri iar in semnul de aer al Varsatorului, aceste “inceputuri”  ar trebuie sa fie indraznete, originale, iesite din tipare, sa dea speranta vietii noastre. Fiecare Luna Noua aduce pentru noi un timp de initiere, Universul trimite asupra noastra o energie cu o carte de vizita pentru fiecare dintre noi “de noi motivatii, noi provocari, noi activitati, idei noi, intelegeri noi, afaceri noi, practici noi, oameni noi, locuri noi, lucruri noi”.

Aceasta Luna Noua in Varsator ne cere sa credem in visele noastre, sa facem un salt catre ceva nou, sa indraznim sa fim noi insine. Luna Noua in Varsator in casa IV ne spune clar ca posibilitatile noastre inedite tin de fundatia noastra, de caminul nostru, de radacinile noastre, de patria noastra, si ca sunt favorizate acele inceputuri care sa ne conduca la o fundatie mai solida a sufletului nostru.
In plus este momentul favorabil unui moment de transformare intre vechi si nou, este un timp al miezului noptii (casa IV) cand adesea ne gasim singuri in intuneric  confruntandu-ne cu el si cu partile noastre ascunse, cu familia, cu amintirile cu stramosii si cu radacinile noastre.

Luna Noua in Varsator ne ofera sansa de a face modificarile necesare viitorului nostru, ne poate ajuta sa ne rupem de trecut , de un comportament distructiv care ne tine pe loc sau ne tine legati de trecut,  ne ajuta sa avem parte de experiente noi si diferite care ne revitalizeaza, sa privim spre viitor plini de speranta si de viziune, si  sa recunoastem valoarea unei prietenii.

Mai multe detalii despre aceste aspecte cititi AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu