luni, 21 octombrie 2013

Atmosfera astrala a saptamanii 21-27 Octombrie 2013 „Distrugere si Regenerare”

Atmosfera astrala a saptamanii 21-27 Octombrie 2013 „Distrugere si Regenerare”

Luni, 21 Octombrie

  • Atentie la Luna vida din perioada 00:02 - 19:16. Când Luna este Vidă nu este bine să ne angajăm în treburi importante sau să întreprindem acţiuni ale căror efecte se vor simţi în viitor, deoarece nu vor avea un efect benefic. Luna Vidă sau „Fără Direcţie” detestă acţiunile cu un grad maxim de implicare, deoarece în acesta perioada Luna străbate ultimele grade ale unui semn deci este „epuizată” şi nu acţionează într-o manieră tocmai benefică. Însă susţine foarte bine relaxarea, momentele de introspecţie, de evoluţie spirituală, deci în acesta perioadă se recomandă meditaţie, băile aromatice, rugăciunea, şedinţele psihologice, tot ceea ce face plăcere şi relaxează, dar în niciun caz acţiunile cu influenţă majoră. Nu este bine nici să achiziţionăm lucruri de valoare sau să facem comerţ fiindcă nu vom ieşi cu un profit considerabil, de asemenea călătoriile ar trebui evitate dacă este posibil.
  • Luna intra in Gemeni favorizand comunicare si relationarea cu cei din jur. Accentul cade pe informatie si lucrul cu acesta. Luna favorizeaza conferintele, examenlele si cometul. Atentie la superficialitate, minciuna, furturi si accidentele ce pot viza bratele. Acum putem ne putem descoperi inteligenta emotionala, de asemenea pot aparea si premonitii iar intuitivitatea este crescuta.

  • Mercur retrogradeaza a treia oara anul acesta intr-un semn de apa- Scorpion. Acesta retrogradare poate fi momentul perfect pentru a reflecta la anumite situatii. Nu trebuie sa actionam si sa analizam profund toate laturile problemei. Guvernator al inteligentei si oratoriei, Mercur incerca acum sa ne amplifice abilitatile speciale pe care fiecare la avem dar sunt in stare latenta. Se cere o cercetare mai ampla a sufletului nostru, sunt sustinute activitatile oculte, paranaormale, psihice. Este un moment perfect pentru e remodela caracterul si a-l transpune intr-o forma mai buna.

      Cu acesta ocazie voi aborda si perspectiva Tarotului pentru a drescrie mai bine acest eveniment.
Cartea specifica lui Mercur este Magicianul, iar faptul ca este retrograd aduce pozitia rasturnata a cartii. Mercur retrogradeaza in semnul Scorpionului reprezinta cartea Moartea. Deci retrogradarea lui Mercur in Scorpion ar trebui sa arate cam asa:

Dupa parerea mea cele mai profunde carti ale Tarotului. Interpretarea ar fi: Magul poate aduce probleme de perceptie mentala, putem sa credem ceea ce nu este si sa consideram aparentele ca fiind realitate. Moarte inseamna un sfarsit, dar un sfarsit firesc si la momentul potrivit, cel mai important Moartea inseamna defapt un nou inceput. In acesta situatie inceputul se vrea a porni din interior, printr-o introspectie serioasa sa ne remodelam modul de perceptie asupra vietii. Acesta retrogradare nu este decat o reconectare cu Sinele interior ce va aduce un nou inceput in viata noastra.
Va oferim inca trei perspective asupra acestui eveniment:

  1. Valeriu Panoiu-Mercur Retrograd
  2. Gabriela Apostol-Mercur Retrograd
  3. Cernat Ella-Mercur Retrograd

Marti, 22 Octombrie
  • Nu se inregistreaza aspecte notabile.

Miercuri, 23 Octombrie

  • Soarele intra in semnul Scorpionului si ne amplifica trairile si energia. Devenim mai profunzi si incercam sa observam in detaliu tot ceea ce ne inconjoara. Putem avea reactii ciudate, iar unori agresive. Pasiunea se transforma foarte rapid in pasiune sexuala. De asemnea ne atrage necunoscutul, ocultismul si ezoternismul fiind exemple perfecte. Este posibil sa avem experiente pe care nu le putem intelege, atunci este bine sa apelelam si la „stiinte mai nonconformiste” ca de exemplu: Tarot, Numerologie, Astrologie, etc. Se amplifica latura sentimental-emotionala impreuna cu acesta si intuitia. Simtim nevoie de ceva nou, de transformare. Distrugerea si regenerarea sunt cuvintele cheie ce descriu acesta saptamana.

  • Atentie la Luna vida din perioada 03:35 (23 octombrie) - 06:36(24 octombrie). Când Luna este Vidă nu este bine să ne angajăm în treburi importante sau să întreprindem acţiuni ale căror efecte se vor simţi în viitor, deoarece nu vor avea un efect benefic. Luna Vidă sau „Fără Direcţie” detestă acţiunile cu un grad maxim de implicare, deoarece în acesta perioada Luna străbate ultimele grade ale unui semn deci este „epuizată” şi nu acţionează într-o manieră tocmai benefică. Însă susţine foarte bine relaxarea, momentele de introspecţie, de evoluţie spirituală, deci în acesta perioadă se recomandă meditaţie, băile aromatice, rugăciunea, şedinţele psihologice, tot ceea ce face plăcere şi relaxează, dar în niciun caz acţiunile cu influenţă majoră. Nu este bine nici să achiziţionăm lucruri de valoare sau să facem comerţ fiindcă nu vom ieşi cu un profit considerabil, de asemenea călătoriile ar trebui evitate dacă este posibil.

Joi, 24 Octombrie
  • Luna intra in Rac si amplifica sentimentele, este un moment bun se ne conectam cu noi insine. Luna favorizeaza actiunile casnice, legatura cu familia, cu originile. Transpunerea sentimentelor in diverse forme de creatie. Este bine sa evocam trecutul, sa interactionam cu persoanele in varsta, sa ne amintim de unde am plecat. 



Vineri, 25 Octombrie
  • Atentie la Luna vida din perioada 23:31 (25 octombrie) - 19:10(26 octombrie). Când Luna este Vidă nu este bine să ne angajăm în treburi importante sau să întreprindem acţiuni ale căror efecte se vor simţi în viitor, deoarece nu vor avea un efect benefic. Luna Vidă sau „Fără Direcţie” detestă acţiunile cu un grad maxim de implicare, deoarece în acesta perioada Luna străbate ultimele grade ale unui semn deci este „epuizată” şi nu acţionează într-o manieră tocmai benefică. Însă susţine foarte bine relaxarea, momentele de introspecţie, de evoluţie spirituală, deci în acesta perioadă se recomandă meditaţie, băile aromatice, rugăciunea, şedinţele psihologice, tot ceea ce face plăcere şi relaxează, dar în niciun caz acţiunile cu influenţă majoră. Nu este bine nici să achiziţionăm lucruri de valoare sau să facem comerţ fiindcă nu vom ieşi cu un profit considerabil, de asemenea călătoriile ar trebui evitate dacă este posibil.

Sambata, 26 Octombrie
  • Soarele realizeaza un trigon cu Neptun, este bine sa ne indreptam forta pentru e ne axa pe partea spirituala. Inspiratia ajunge la cote maxime rezultand ideii marete. Este un moment bun pentru a ne alege un ideal in viata. Soarele in Scorpion si Neptun in Pesti amplifica perceptia intuitiva si sentimentala a realitatii. Ne putem da seamana foarte usor de sentimentele celorlalti, este facilitata empatizarea, si in acelasi timp trezeste abilitati paranormale, trebuie sa fim atenti la mesajele pe care le primim.
  • Luna traverseaza sectorul astral al Leulu isi ne face mai indrazneti si pasionali. Ne creste capacitatea de conducere. Atentie la coloana vertebrala si inima deoarece aceste parti al trupului uman poat avea complicatii sau accidente. Suntem atrasi de tot ceea ce inseamna lux, bani, extravaganta. Avem o relatie stransa cu copii, iar creativitatea este si ea amplificata.

Duminica, 27 Octombrie
  • Nu se inregistreaza aspecte notabile.

O saptamana echilibrata energetic si plina de inspiratie!
 

Un comentariu: