duminică, 6 iulie 2014

Meditaţia specială de comuniune cu Marea Putere Cosmică Tripura Sundari - 10 IULIE

 

Ziua de Tripura Sundari este sarbatorita lunar, cu doua zile inainte de fenomenul astrologic de Luna Plina, atunci cand influenta acestui astru este deosebit de benefica asupra planetei noastre.
Este binde de stiut ca ziua de Tripura Sundari este o zi privilegiata, fiind denumita ziua frumusetii si armoniei universale, este momentul in care simtul masurii si armoniei este usor accesibil fiecarei fiinte umane, deasemenea ne putem tempera pornirile si ambitiile egoiste, prin constientizarea adevaratelor noastre aspiratii.
Prin prisma observatiilor facute de-a lungul timpului, s-a remarcat faptul ca in aceasta zi este foarte eficient sa ne implicam in actiuni de mare anvergura, care sunt in armonie cu aspiratiile noastre sufletesti. De asemenea putem remedia multe probleme in plan relational, datorita faptului ca energiile benefice ne sustin armonios. Putem sa ne manifestam creativitatea, inspiratia artistica, este favorabila exprimarea sentimentelor si a trairilor, putand chiar sa evocam momentul magic al inceputului unei relatii afective, lasandu-ne inspirati de chemarea inimii. Daca avem intuitii, este bine sa le urmam, si sa incercam sa depasim pragmatismul mental, care deseori poate fi o piedica importanta in armonizarea siritiuala a unei relatii de cuplu si nu in ultimul rand este de asemenea o zi indicata fuziunii amoroase practicate cu continenta.
 

Meditaţia specială de comuniune cu Marea Putere Cosmică Tripura Sundari se realizează, joi 10 iulie, între 18.00-18.30.

INSCRIERILE se fac la adresa de mail : nagymelinda3@yahoo.com.
Pentru eforturile depuse va invit sa faceti o donatie de 20 lei.

 
 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu