miercuri, 2 iulie 2014

Meditaţie pe muzică de boluri tibetane

Bolurile tibetane induc o stare de profundă linişte interioară ce merge dincolo de simpla relaxare, ajungând să producă în creier unde alfa şi theta care generează stări de meditaţie foarte profundă.

Din acest motiv, bolurile se utilizează atât ca suport în meditaţii, cât şi pentru reechilibrare energetică şi vindecare. Ele stimulează sistemul limfatic şi sistemul imunitar, contribuind astfel la dezintoxicare şi purificare.

Terapia cu boluri tibetane este ideală în reducerea stresului, relaxare profundă şi armonizare în plan mental.

Sunetele generate de boluri au efecte benefice în special asupra sistemului nervos central, echilibrând activitatea emisferelor cerebrale şi putând produce vindecarea problemelor legate de insomnie şi anxietate.
    Spre deosebire de alte terapii, masajul sonor nu produce efecte secundare. Tratamentul este posibil şi în perioada sarcinii, fără a prezenta pericol pentru mamă şi copil.


          
Principalele beneficii ale terapiei cu boluri tibetane sunt:

·        relaxarea profundă

·        armonizare la nivel celular

·        stimularea sistemului limfatic

·        dezintoxicare şi purificare

·        armonizarea centrilor energetici

·        sincronizarea celor două emisfere cerebrale

·        deblocarea meridianelor energetice

·        eliminarea stărilor de nervozitate

·        vindecarea insomniei şi anxietăţii

·        îmbunătăţirea concentrării

·        stimularea creativităţii

·        amplificarea capacităţii meditative






Puterea muzicii consta in faptul ca ea se adreseaza direct Spiritului. Prin natura ei vibratorie, muzica ridica nivelul de constiinta si induce stari sufletesti speciale, care pot fi chiar extatice, apropiindu-ne de ceea ce nu poate fi exprimat: de DUMNEZEU.

Fenomenul care sta la baza acestui fapt se numeste REZONANTA, intre compozitia vibratorie speciala a muzicii si mintea celui care o asculta, inducand ascultatorului o stare psihica speciala aflata in rezonanta cu timpul muzicii.

Se obtine liniste si armonie interioara. Tensiunile nervoase sunt dezintegrate fulgerator. Cercetarile stiintifice au confirmat rezultate exceptionale. Pulsul se normalizeaza, inima se relaxeaza, obtinand calm launtric. Intr-o auditie profunda apar stari de constiinta foarte inalte. Toate gandurile si agitatia mentala se topesc in armonia muzicii.

Bolurile ne pune in Rezonanta cu energii specifice din Macrocosmos influentand benefic, atat structura psihica cat si cea fizica.

Sedinta cu boluri se compune din audierea anumitor sunete, care se repeta, in asa fel incat vibratiile lor sa fie mai tot timpul constante.

In fiecare zi de SAMBATA la ora 12 vom tine o sedinta cu boluri. 

O sedinta tine 30 minute si costa 20 lei.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu