miercuri, 16 iulie 2014

Meditatie Speciala in comuniune cu momentul intrarii Soarelui in zodia Leu

Zodie masculina de foc, predominant fizica, activa, guvernata de planeta SOARE, planeta care sporeste autoritatea, vointa, hotararea, vitalitatea, afectivitatea, sansa si norocul in viata, entuziasmul si generozitatea, dar si orgoliul, vanitatea, mandria, furia, egoismul, extravaganta. Firea sa este senina si extrovertita, ceea ce il ajuta sa castige mereu in popularitate, ardenta pana la exuberanta, amatoare de placeri pana la indolenta, generoasa, teatrala, ospitaliera. Leul este romantic si sentimental, dar uneori prea naiv. Este entuziast cand lucrurile merg bine, dar la fel de descurajat cand ajunge in fata unui obstacol. Are tendinta de a face mai mult decat e cazul, devenind fie prea extravagant, fie prea generos. Este totodata si foarte incapatanat, dar nu intr-un mod neplacut, ca la alte zodii. Apreciaza ceea ce fac ceilalti pentru el si nu va uita niciodata sa rasplateasca favorurile care i s-au facut. Are gusturi alese, poate prea exagerate, fiind inclinat spre lux si cheltuieli prea mari doar pentru a forma o imagine buna in fata celorlalti. Cuvantul sau cheie este recunoasterea, de aceea Leul se simte fericit numai atunci cand i se iau in consideratie calitatile, personalitatea, autoritatea. Pentru ca lumea din jur il ridica pe un postament de laude si consideratie, se considera un membru al elitei, superior intr-o ierarhie sociala. El face regulile in lumea pe care o conduce, asteptand ca ceilalti sa le urmeze, jucandu-i jocul in totalitate. Doreste sa lase peste tot o impresie buna - chiar daca poate fi falsa la un moment dat - ceea ce il face sa devina egocentrist. Trebuie sa invete sa-si tina sub control tendintele spre incapatanare, dogmatism si sarcasm. Leul are o personalitate vibranta, marcanta, cu bune calitati de organizare si conducere, cu o perceptie acuta a problemelor financiare si un puternic simt al afacerilor. 

!!! Vom face o Meditatie Speciala in comuniune cu momentul intrarii Soarelui in zodia Leu la ora 19, cost meditatie 20 lei.

Poate meditata orice persoana care doreste sa intre in rezonanta cu simbolistica constelatiei zodiei LEU si cu planeta SOARE.  O recomand celor care au zodia LEU cat si celor care au ascedentul in zodia LEU, cei care au pe cineva drag in aceasta zodie si cei care doresc sa inteleaga aceasta zodie.

Aceasta meditatie poate fi reluata oricand pana in data de 22 august.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu